seguros de vida en la pineda

Uniamar Seguros

  Torrentó de Can Gelat, 27, O8398 08398 Santa Susanna, Barcelona

Quiénes somos

Nostra història:

Uniamar Segurs és una agència de segurs AXA amb més de 25 anys oferint assegurances de vida i salut amb una atenció personalitzada i professional. Acompanyem als nostres clients al llarg de tots els moments rellevants de la seva vida.

L'equip:

Comptem amb un equip d'assessors altament qualificats i amb vocació de servei. En Uniamar ens preocupem per la preparació continua del nostre equip de treball amb una formació dilatada per part de la companyia. Experts en assessorament en assegurances de vida i salut per oferir-li la pòlissa que millor s'adapti a les seves necessitats.

Els nostres principals serveis:

- Assegurances de vida
- Segures de Salut
- Segurs Dentals
- Assegurances per a empreses
- Segurs de la llar
- Segurs de cotxes

Per què triar-nos:

- Empresa amb experiència dilatada, més de 25 anys en el sector.
- Assessorament personalitzat
- Garantim la millor pòlissa adaptada a les seves necessitats
- Comptem amb el segell de qualitat, complim amb els estàndards de transparència i la normativa vigent.
- Totes les nostres oficines segueixen un protocol i normativa anti COVID-19 protegint a tots els clients i empleats amb mampares, gel hidroalcohólico, màscares i guants.

Horari:

De dilluns a Dijous:
- Horari de matí: 9:00 h. a 13:30 h.
- Horari de tarda: 16:00 h. a 19:00 h.

Els Divendres:

Horari de matí: 9:00 h. a 14:00 h.

Truca`ns per a un assessorament personalitzat



Agència professional d'assegurances personals i assegurances per a empreses a Barcelona. Agència de segurs AXA per contractar assegurances de salut, responsabilitat civil per a empreses a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.

Quant costa, preu, pressupost, on contractar les millors pòlisses de vida i salut, pòlisses dentals, assegurances d'assistència sanitària, etc. Assessorament personalitzat en assegurances de vida i salut o malaltia, segur dental per a adults o nens, assegurances dentals, reproducció assistida i assegurances privades (tractaments de fertilitat), segur metge per embarassades, segurs colectius de salut, segur metge especial per a bebès o per a nens a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.

    

Diseñado por


By