seguros de vida en la pineda

Uniamar Seguros

  Avenida Montserrat, 44 Pineda del Mar (Barcelona) 08397

 

 

Uniamar Segurs

Agència d'assegurances AXA especialitzada en assegurances de vida i salut, situada a Pineda del Mar (Barcelona)

Assegurances de vida / Segurs de salut / Segurs personals
Assegurances col·lectives / Assegurances d'assistència sanitària
Assegurances dentals / Molt més

 

Truca´ns i li explicarem les nostres promocions

 

 

Presentación


Nostra història:

Uniamar Segurs és una agència de segurs AXA amb més de 25 anys oferint assegurances de vida i salut amb una atenció personalitzada i professional. Acompanyem als nostres clients al llarg de tots els moments rellevants de la seva vida.

 

L'equip:

Comptem amb un equip d'assessors altament qualificats i amb vocació de servei. En Uniamar ens preocupem per la preparació continua del nostre equip de treball amb una formació dilatada per part de la companyia. Experts en assessorament en assegurances de vida i salut per oferir-li la pòlissa que millor s'adapti a les seves necessitats.

 

Els nostres principals serveis:

Assegurances de vida

Segures de Salut

Segurs Dentals

Assegurances per a empreses

Segurs de la llar

Segurs de cotxes

 

Per què triar-nos:

Empresa amb experiència dilatada, més de 25 anys en el sector.

Assessorament personalitzat

Garantim la millor pòlissa adaptada a les seves necessitats

Comptem amb el segell de qualitat, complim amb els estàndards de transparència i la normativa vigent.

 

Horari:

De dilluns a Dijous:

Horari de matí: 9:00 h. a 13:30 h.

Horari de tarda: 16:00 h. a 19:00 h.

 

Els Divendres:

Horari de matí: 9:00 h. a 14:00 h.

 

                                                          Truca`ns per a un assessorament personalitzat


Agència professional d'assegurances personals i assegurances per a empreses a Barcelona. Agència de segurs AXA per contractar assegurances de salut, responsabilitat civil per a empreses a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.

Quant costa, preu, pressupost, on contractar les millors pòlisses de vida i salut, pòlisses dentals, assegurances d'assistència sanitària, etc. Assessorament personalitzat en assegurances de vida i salut o malaltia, segur dental per a adults o nens, assegurances dentals, reproducció assistida i assegurances privades (tractaments de fertilitat), segur metge per embarassades, segurs colectius de salut, segur metge especial per a bebès o per a nens a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.

    

Opiniones

Estas son las últimas opiniones enviadas por los usuarios.

Enviar nueva opinión

Redes sociales

Aquí puedes ver los últimos mensajes publicados en nuestras redes sociales.

Uniamar Segurs, agencia exclusiva de segurs AXA a Barcelona. Contractar polisses de salut a Pineda del Mar. Agencia d assegurances de salut a Barcelona. Assegurances de vida a bon preu a Pineda del Mar. Assegurances dentals barates a Calella. Fer se segur dental a Pineda del Mar. Agencia de segurs AXA a Pineda del Mar. Venda d assegurances d assistencia sanitaria a Barcelona

     Agència profe ssional d'assegurances personals i assegurances per a empreses a Barcelona . Agència de segurs AXA per contractar assegurances de salut, responsabilitat civil per a empreses a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.

Quant costa, preu, pressupost, on contractar les millors pòlisses de vida i salut, pòlisses dentals, assegurances d'assistència sanitària, etc. Assessorament personalitzat en assegurances de vida i salut  o malal tia, segur dental per a adults o nens, assegurances dentals, reproducció assistida i assegurances priv ades (tractaments de fe rtilitat), segur metge per embarassades, segurs coletius de salut, segur metge especial per a bebès o per a nens a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.      

Diseñado por


By