seguros de vida en la pineda

Uniamar Seguros

  Torrentó de Can Gelat, 27, O8398 08398 Santa Susanna, Barcelona

 Uniamar Segurs

Agència d'assegurances AXA especialitzada en assegurances de vida i salut

Situada a Pineda del Mar (Barcelona)

Els nostres serveis:
Assegurances de vida / Segurs de salut / Segurs personals
Assegurances col·lectives / Assegurances d'assistència sanitària
Assegurances dentals / Molt més

Truca´ns i li explicarem les nostres promocions
Visita la nostra pàgina web

 

 

asesoria de seguros en barcelona -  1

Quiénes somos

Nostra història:

Uniamar Segurs és una agència de segurs AXA amb més de 25 anys oferint assegurances de vida i salut amb una atenció personalitzada i professional. Acompanyem als nostres clients al llarg de tots els moments rellevants de la seva vida.

L'equip:

Comptem amb un equip d'assessors altament qualificats i amb vocació de servei. En Uniamar ens preocupem per la preparació continua del nostre equip de treball amb una formació dilatada per part de la companyia. Experts en assessorament en assegurances de vida i salut per oferir-li la pòlissa que millor s'adapti a les seves necessitats.

Els nostres principals serveis:

- Assegurances de vida
- Segures de Salut
- Segurs Dentals
- Assegurances per a empreses
- Segurs de la llar
- Segurs de cotxes

Per què triar-nos:

- Empresa amb experiència dilatada, més de 25 anys en el sector.
- Assessorament personalitzat
- Garantim la millor pòlissa adaptada a les seves necessitats
- Comptem amb el segell de qualitat, complim amb els estàndards de transparència i la normativa vigent.
- Totes les nostres oficines segueixen un protocol i normativa anti COVID-19 protegint a tots els clients i empleats amb mampares, gel hidroalcohólico, màscares i guants.

Horari:

De dilluns a Dijous:
- Horari de matí: 9:00 h. a 13:30 h.
- Horari de tarda: 16:00 h. a 19:00 h.

Els Divendres:

Horari de matí: 9:00 h. a 14:00 h.

Truca`ns per a un assessorament personalitzat



Agència professional d'assegurances personals i assegurances per a empreses a Barcelona. Agència de segurs AXA per contractar assegurances de salut, responsabilitat civil per a empreses a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.

Quant costa, preu, pressupost, on contractar les millors pòlisses de vida i salut, pòlisses dentals, assegurances d'assistència sanitària, etc. Assessorament personalitzat en assegurances de vida i salut o malaltia, segur dental per a adults o nens, assegurances dentals, reproducció assistida i assegurances privades (tractaments de fertilitat), segur metge per embarassades, segurs colectius de salut, segur metge especial per a bebès o per a nens a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.

    

Servicios

Actualmente ofrecemos los siguientes Servicios:

Assegurances de vida a Pineda del Mar


Per estar més segur i no haver de preocupar-te per res, t'oferim les nostres assegurances de vida. Som una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el sector. Truca'ns per poder assessorar-te.

Segurs de salut a Pineda del Mar


Si vols tenir sempre al teu costat als millors metges que tinguin cura de tu quan ho necessitis, el nostre seguro de salut és la millor solució. Contacta'ns per informar-te d'una manera més personalitzada.

Segurs dental a Pineda del Mar


També volem tenir cura de la teva salut dental. Per això, posem a la teva disposició la nostra assegurança dental perquè la teva boca i la dels teus éssers estimats estiguin sanes i puguis somriure sense preocupacions. Posa't en contacte i els nostres professionals t'atendran.

Assegurances per a empreses a Pineda del Mar


La teva empresa també necessita una asseguranç... El millor de tots. Volem oferir-te el millor servei perquè quedis satisfet i puguis solucionar qualsevol problema inesperat a la teva empresa. Truqueu-nos.

Segurs de la llar a Pineda del Mar


Perquè la teva casa estigui cuidada i sempre que tinguis algun problema un professional es faci càrrec, et proposem la nostra assegurança de llar. Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem.

Segurs de cotxes a Pineda del Mar


Tant si tens un cotxe nou com si el teu cotxe ja té uns anys, assegurarem el teu vehicle perquè et sentis més segur a la carretera. Per a més informació no dubtis a trucar-nos.

Opiniones

Estas son las últimas opiniones enviadas por los usuarios.

Enviar nueva opinión

Datos de contacto

Dirección

Torrentó de Can Gelat, 27, O8398 08398 Santa Susanna, Barcelona

Solicitar presupuesto

Por favor, rellena el siguiente formulario para que nos pongamos en contacto contigo..
 Acepto las condiciones de uso

Redes sociales

Aquí puedes ver los últimos mensajes publicados en nuestras redes sociales.

Uniamar Segurs, agencia exclusiva de segurs AXA a Barcelona. Contractar polisses de salut a Pineda del Mar. Agencia d assegurances de salut a Barcelona. Assegurances de vida a bon preu a Pineda del Mar. Assegurances dentals barates a Calella. Fer se segur dental a Pineda del Mar. Agencia de segurs AXA a Pineda del Mar. Venda d assegurances d assistencia sanitaria a Barcelona

     Agència profe ssional d'assegurances personals i assegurances per a empreses a Barcelona . Agència de segurs AXA per contractar assegurances de salut, responsabilitat civil per a empreses a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.

Quant costa, preu, pressupost, on contractar les millors pòlisses de vida i salut, pòlisses dentals, assegurances d'assistència sanitària, etc. Assessorament personalitzat en assegurances de vida i salut  o malal tia, segur dental per a adults o nens, assegurances dentals, reproducció assistida i assegurances priv ades (tractaments de fe rtilitat), segur metge per embarassades, segurs coletius de salut, segur metge especial per a bebès o per a nens a Pineda del Mar, Barcelona, prop de Blanes, Calella, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Granollers, Mollet del Vallés, El Masnou, Badalona, Sabadell, etc.      

Diseñado por


By