seguros de vida en la pineda

Uniamar Seguros

  Torrentó de Can Gelat, 27, O8398 08398 Santa Susanna, Barcelona

Servicios

Actualmente ofrecemos los siguientes Servicios:

Assegurances de vida a Pineda del Mar


Per estar més segur i no haver de preocupar-te per res, t'oferim les nostres assegurances de vida. Som una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el sector. Truca'ns per poder assessorar-te.

Segurs de salut a Pineda del Mar


Si vols tenir sempre al teu costat als millors metges que tinguin cura de tu quan ho necessitis, el nostre seguro de salut és la millor solució. Contacta'ns per informar-te d'una manera més personalitzada.

Segurs dental a Pineda del Mar


També volem tenir cura de la teva salut dental. Per això, posem a la teva disposició la nostra assegurança dental perquè la teva boca i la dels teus éssers estimats estiguin sanes i puguis somriure sense preocupacions. Posa't en contacte i els nostres professionals t'atendran.

Assegurances per a empreses a Pineda del Mar


La teva empresa també necessita una asseguranç... El millor de tots. Volem oferir-te el millor servei perquè quedis satisfet i puguis solucionar qualsevol problema inesperat a la teva empresa. Truqueu-nos.

Segurs de la llar a Pineda del Mar


Perquè la teva casa estigui cuidada i sempre que tinguis algun problema un professional es faci càrrec, et proposem la nostra assegurança de llar. Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem.

Segurs de cotxes a Pineda del Mar


Tant si tens un cotxe nou com si el teu cotxe ja té uns anys, assegurarem el teu vehicle perquè et sentis més segur a la carretera. Per a més informació no dubtis a trucar-nos.

Diseñado por


By